Winnaars CptnZeppos-wedstrijd op Boekenbeurs bekend!

NIEUWS
Boek.be
Dit jaar kon je op de Boekenbeurs deelnemen aan een exclusieve wedstrijd waarbij je een achtdaagse rondreis op een vrachtschip kon winnen. B. Dijckmans en G. Meneve zijn de twee winnaars die naar Finland zullen varen.

De Boekenbeurseditie van dit jaar had als thema "Wereldhaven voor boeken". Naast het partnership met de Port of Antwerp probeerden we de haven en schepen op verschillende manieren centraal te stellen. De samenwerking met CptnZeppos was ook een van deze initiatieven. CptnZeppos biedt unieke reizen op vrachtschepen aan, waarbij je even helemaal kan ontspannen aan de drukte van het dagelijkse leven. Op de Boekenbeurs kon je deelnemen aan een exclusieve wedstrijd waarbij je een achtdaagse reis kon winnen op een vrachtschip voor twee personen.Vanuit de de Antwerpse haven zullen de twee winnaars naar Finland varen en stoppen in de havensteden Hanko, Hamina en Rauma. We mogen ondertussen de winnaars bekendmaken: een dikke proficiat aan B. Dijckmans en G. Meneve. Veel plezier op deze unieke reis!

Zie jij het ook zitten om enkele dagen of weken op zee te vertoeven in alle rust? Benieuwd hoe deze reizen er in praktijk aan toe gaan. Kijk dan hier voor meer info.