Boek tijd voor een boek en kom naar onze leesmarathon

NIEUWS
Boek.be
Dinsdag 21 juni start de grootscheepse campagne 'Boek tijd voor een boek'. We hopen jullie gedurende 3 jaar (en natuurlijk nog lang nadien...) warm te maken voor boeken. Iedereen meteen welkom op onze leesmarathon op de langste dag!

Op dinsdag 21 juni tussen 12u30 en 13u30 maken we samen met jullie al meteen tijd voor een boek. We lezen gelijktijdig in drie steden, Antwerpen, Brussel en Gent. Welk boek je leest, maakt niet uit. Hoe je leest (e-boek, print, staand, liggend, zittend,...) evenmin. Als we het maar samen doen. Iedereen welkom! Zit je graag wat zachter, breng dan zeker een kussentje mee.

Praktische info

Datum: dinsdag 21 juni 2016

Uur: 12.30u - 13.30u 

Locaties: 

* Antwerpen: Theaterplein (als het regent, lezen we onder de luifel)

* Brussel: Muntplein (als het regent, lezen we in de hal van Muntpunt)

* Gent: Kouter (als het regent, lezen we in de kiosk of de Handelsbeurs)

Kan je niet naar deze Leesmarathons komen? Dan ben je ook van harte welkom op de Leesmarathons van Standaard Boekhandel in Deinze en Beveren, en op het Quinten Metsysplein in Leuven bij het Davidsfonds. Ook van 12:30 tot 13:30, op 21 juni.

Op 21 juni houden we ook www.boektijdvooreenboek.be boven de doopvont. Op deze website verzamelen we allerlei boekentips, een uitgebreide agenda met allerlei boekenevenementen,... Ga dus zeker een kijkje nemen. Volg ons op Facebook en Twitter voor de laatste updates.
 

Boek tijd voor een boek is een gemeenschappelijke actie van Behoud de Begeerte, Boek.be, CANON Cultuurcel, Cultuurconnect, Creatief Schrijven, Iedereen Leest, KANTL, Letterenhuis, Luisterpuntbibliotheek, Passa Porta, Poëziecentrum, Stripgids, Vlaams Fonds voor de Letteren, Vlaamse Auteursvereniging, Vlaamse Erfgoedbibliotheek, VVBAD. Coördinatie: Boek.be