Koken met de oogst van het seizoen
Bijna 500 bladzijden vol heerlijke seizoensrecepten met groenten, tuinkruiden en fruit Een bijzonder boek met meer dan 450 recepten voor al het goede dat de tuin en het land voortbrengen. Zeer praktisch per twee maanden geordend, zodat je direct ziet wat de verse producten van die periode zijn. Eenvoudige, inspirerende en vooral lekkere recepten: van tuinbonensalade, groenekruidenmayonaise, spinazie-gruyèretaart en toffee-perentaart tot gratin van zoete aardappelen, knolselderijsoufflé, basilicumijs en zwartebessen-amandelcake. De uitnodigende fotografie is van de meermaals onderscheiden fotograaf Jonathan Buckley.
Sarah Raven is een autoriteit op het gebied van alles wat er in de moestuin te telen, te oogsten en te eten valt. Ze presenteert voor de BBC de serie Gardeners World, schrijft voor de Daily Telegraph en verschillende toonaangevende tijdschriften. Daarnaast is Sarah een bevlogen lerares die kook-, bloemschik- en tuiniercursussen geeft op haar boerderij in East-Sussex.
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058978936
Productvorm: Hardback
Pagina's: 464
Publicatiedatum: 10/02/2009
Beschikbaarheid: Niet verkrijgbaar
Adviesprijs: 29.99 EUR