Check nu tijdens de Jeugdboekenmaand je boekencheque

ACTIE
Boek.be
Goed nieuws, hij is er weer: de boekencheque t.w.v. 5 euro! We geven tijdens de Jeugdboekenmaand 10.000 boekencheques weg, geldig bij aankoop van 20 euro aan kinder-en jeugdliteratuur.

Vandaag start de Jeugdboekenmaand. Hét ideale moment om samen met je (klein)kinderen, nichtjes, neefjes, leerlingen… tijd te maken voor een boek en te lezen. Daarom staat onze nieuwe actie helemaal in het teken van kinder- en jeugdliteratuur. Wij geven opnieuw 10.000 boekencheques t.w.v. 5 euro weg, geldig bij aankoop van 20 euro aan boeken voor de kleinste en al wat grotere boekenwurmen. Download nu je boekencheque op www.kooptijdvooreenboek.be en rep je naar één van de deelnemende boekhandels! Op = op.

Over de actie

Op woensdag 6 juni ging ‘Koop tijd voor een boek’ van start. Tijdens vier actiemomenten in 2018 en 2019 willen we je graag warm maken een bezoek aan je boekhandel. Deze campagne wordt gecoördineerd door Boek.be en haar leden en komt tot stand dankzij de financiële steun van minister van Cultuur Sven Gatz.

De eerste twee actiemomenten  ‘Lees je de zomer in’ en 'Cheque nu je boekencheque' waren allebei een schot in de roos. Alle 35.000 boekencheques t.w.v. 5 euro werden in minder dan 10 dagen aangevraagd. En de gelukkigen vonden hun weg vlot naar de deelnemende boekhandels waar ze hun cheque konden verzilveren bij aankoop van boeken voor ten minste 20 euro.

In maart herhalen we de actie met de boekencheques, dit keer geldig bij aankoop van kinder- en jeugdliteratuur. In april 2019 organiseren we het Festival van de Boekhandel: gedurende de hele maand staan er signeersessies, workshops, lezingen, etc op het programma. Wens je op de hoogte te blijven van deze acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Actievoorwaarden