Lente in de lucht? Daar is de Boekenweek!

NIEUWS
Boek.be
Van 19 tot en met 26 maart vieren we de Boekenweek. Ontdek de nieuwe oogst in de boekhandel en krijg het Boekenweekgeschenk 'Broer' van Esther Gerritsen. Als je 'Zink', het Boekenweekessay van David Van Reybrouck wil kopen, moet je snel zijn.

Tijdens de Boekenweek kun je proeven van het nieuwe boekenaanbod. Als je voor 12.50 euro aan boeken koopt, krijg je bij 195 boekhandels in Vlaanderen  Broer van Esther Gerritsen cadeau. Bekijk hier de video waar Gerritsen een fragment voorleest uit het Boekenweekgeschenk.

In deze boekhandels zal het Boekenweekessay Zink van David Van Reybrouck te koop zijn voor slechts 2,50 euro.  In Nederland, waar de Boekenweek nu aan de gang is, is het een echte bestseller. Snel zijn is dus de boodschap. In dit videofragment zie je David Van Reybrouck op wandeling in Moresnet, de plaats waar Zink zich afspeelt. 

Je kunt Ether Gerritsen en David Van Reybrouck live ontmoeten tijdens het literaire programma Uitgelezen in Hasselt en Gent of tijdens hun optredens in de boekhandel. 

Bovendien is er Vice Versa, de tournee van Nederlandse auteurs in Vlaamse boekhandels met Kader Abdolah, Esther Gerritsen, Daan Heerma van Voss, Niña Weijers en P.F. Thomése (met de steun van de Taalunie). Ook David Van Reybrouck en  Els Snick zijn van de partij.

Surf naar www.boekenweek.be voor een voorproefje van de nieuwe oogst en de kalender van de auteursoptredens. Je kunt er ook een plaatsje reserveren voor een van de optredens.