Christel Poelmans wint wedstrijd Knooppunt.net

NIEUWS
Boek.be
Tien jaar na de oprichting telt Knooppunt.net al 1 miljoen gebruikers. Om dit te vieren organiseerde Knooppunt afgelopen week een wedstrijd.

Dat leerkrachten de voordelen van digitaal zien, dat is wel duidelijk! Dagelijks vinden meer dan 40.000 leerlingen én leerkrachten hun weg naar knooppunt.net, de digitale boekentas voor het onderwijs in België.
Enkele educatieve uitgeverijen lanceerden in 2007 Knooppunt vzw. Met slechts 1 persoonlijke login krijgen leerlingen en leerkrachten toegang tot al het materiaal van de uitgeverijen (Averbode, Plantyn, Pelckmans, MJPublishing, VAN IN & De Boeck). Bovendien geeft dezelfde login hen ook onmiddellijke toegang tot leerplatformen als diddit.be & scoodle.be.

Nu zijn we 10 jaar verder. Knooppunt.net telt inmiddels al 1 miljoen gebruikers. Om dit te vieren organiseerde Knooppunt afgelopen week een wedstrijd. Winnares Christel Poelmans, klasleerkracht 5e leerjaar van de openluchtschool Sint-Ludgardis in Schoten, ontving in het gezelschap van haar klas een iPad Air 2.

De initiatiefnemers zijn bijzonder trots op de dagelijks 40.000 bezoekers en het enorm rijke aanbod van meer dan 5600 methodes of onderdelen van methodes. Tot al dit inspirerende en kwalitatieve lesmateriaal krijg je via Knooppunt toegang.
Ook in Wallonië kent Digiportail, de Franstalige versie van het platform zijn groei met meer dan 150.000 gebruikers!
Voor meer informatie, surf naar www.knooppunt.net/over-knooppunt.