Check je boekencheque

ACTIE
Boek.be
Goed nieuws, hij is er weer: de boekencheque t.w.v. 5 euro! Vraag hem aan via www.kooptijdvooreenboek.be. Ben je bij de eerste 20.000 inzendingen? Baf, dan ben je meteen 5 euro rijker.

De boekencheque is geldig bij aankoop van minstens 20 euro aan boeken en kan je gebruiken in één van de deelnemende boekhandels.

Over de actie

Op woensdag 6 juni ging ‘Koop tijd voor een boek’ van start. Tijdens vier actiemomenten in 2018 en 2019 willen we je graag warm maken voor boeken en een bezoek aan je boekhandel. Deze campagne wordt gecoördineerd door Boek.be en haar leden (75 uitgevers en boekenimporteurs en meer dan 250 boekhandels) en komt tot stand dankzij de financiële steun van minister van Cultuur Sven Gatz.

Het eerste actiemoment  ‘Lees je de zomer in’ was een succes. Alle boekencheques werden in minder dan 2 weken aangevraagd. Daarom hernemen we de actie met meer cheques onder het motto 'Check nu je boekencheque'. We willen je motiveren om ook tijdens het drukke najaar tijd te maken om te lezen. Kortere dagen, dalende temperaturen... dan heb je nood aan een hartverwarmend boek, toch? Check dus snel je boekencheque, rep je naar de boekhandel en koop tijd voor jezelf!

Actievoorwaarden