Boekenweek 2016

ACTIE
Boek.be
Lente in de lucht? Dan is de Boekenweek in het land!

Van 19 tot en met 26 maart vieren we de Boekenweek.

Tijdens de Boekenweek kun je proeven van het nieuwe boekenaanbod. Als je voor 12,50 euro aan boeken koopt, krijg je bij 195 boekhandels in Vlaanderen Broer van Esther Gerritsen cadeau. Bekijk hier de video waar Gerritsen een fragment voorleest uit het Boekenweekgeschenk.

In deze boekhandels is het Boekenweekessay Zink van David Van Reybrouck te koop voor slechts 2,50 euro.  Bekijk in dit videofragment  David Van Reybrouck op wandeling in Moresnet, de plaats waar Zink zich afspeelt.

Je kunt Ether Gerritsen en David Van Reybrouck live ontmoeten tijdens het literaire programma Uitgelezen in Hasselt en Gent* of tijdens hun optredens in de boekhandel.

Bovendien is er Vice Versa, de tournee van Nederlandse auteurs in Vlaamse boekhandels met Kader Abdolah, Esther Gerritsen, Daan Heerma van Voss, Niña Weijers en P.F. Thomése (met de steun van de Taalunie). Ook David Van Reybrouck en  Els Snick zijn van de partij.

Surf naar www.boekenweek.be voor een voorproefje van de nieuwe oogst en de kalender van de auteursoptredens. Je kunt er ook een plaatsje reserveren voor een van de optredens.

 

*GEANNULEERD wegens de dramatische gebeurtenissen in Brussel op 22 maart.