Boekenbeurs

ACTIE
Boek.be
Auteurs, literatuur, interviews, spannende boeken, kinder- en jeugdboeken, workshops, jong talent, muziek, prijsuitreikingen, strips, wedstrijden, leeshoeken, ... De Boekenbeurs biedt je dit alles en nog veel meer! In het najaar verandert Antwerp expo twaalf dagen lang in een paradijs voor boekenliefhebbers.

Boekenbeurs

  • 29 oktober t/m  12 november
  • Antwerp expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, Antwerpen

Alle info over de Boekenbeurs vind je op www.boekenbeurs.be.

Wat is de Boekenbeurs?

Met zo'n slordige 60.000 boektitels, 20.000 m² uitstalruimte en 100 à 110 standhouders is de Boekenbeurs in Antwerp expo een van de grootste boekenevenementen van Europa. 

Romans, strips, kinderboeken, thrillers, e-boeken, kunstboeken, schoolboeken, doe-het-zelf, ... je vindt het allemaal op de standen van de Boekenbeurs. Snuif in de 4 hallen de geur van papier (of van een e-reader), maak een praatje met je favoriete schrijver en laat je verrassen door leuke activiteiten op de standen - live radio-opnames, mini-optredens, voorleessessies of korte workshops.

Auteurspodium & signeersessies

Honderden auteurs en illustratoren uit binnen- en buitenland signeren met plezier je boek(en) en vertellen op het Auteurspodium over hun nieuwste werk. Je hebt de keuze uit meer dan 250 programmapunten! 

Voor kinderen en jongeren is er het Kidz- en Teenz-programma op het Auteurspodium. Luister naar je favoriete schrijver die voorleest uit zijn/haar laatste boek of steek de handen uit je mouwen in een toffe workshop. Wie weet ontmoet je op de beursvloer wel een van je boekenhelden in levende lijve...

Organisatie en partners

De Boekenbeurs is een initiatief en organisatie van Boek.be vzw, de Vlaamse vakvereniging van uitgevers, importeurs en boekhandelaars, en kwam tot stand met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, de Provincie Antwerpen en de Stad Antwerpen, in samenwerking met Canvas, Cobra, Focus Knack en Radio 1, en met de medewerking van Fintro, NMBS, Royco, Grimbergen en Beemster.